nl en de
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
VINTRO PAINTS /

Vintro kleurenkaart


Alleen bij Vintro Paint vindt u 250 jaar kleur in elk blik.

Als je je favoriete meubel wilt transformeren met onze baanbrekende krijtverf , of je huis wilt decoreren met onze Matt Emulsion of Eggshell- afwerkingen, hebben we de perfecte verf en kleuren voor jouw project.

Onze kleuren zijn zorgvuldig gekozen met subtiele ondertonen om het beste uit elk meubel of ruimte te halen. Ze zijn een mix van klassiek en hedendaags. Daarom vind je hier alleen Van Gogh's zonnebloemgeel samen met oud Grieks zandsteenrood en Buckingham Palace Portland Stone.
 

Het belangrijkste is dat elke kleur is verfijnd door maanden ontwikkelingswerk met behulp van onze historische kleurenarchieven.

Onze verf is beladen met pigment, dit betekent ongelooflijke diepte van kleur en een dikke en romige consistentie. Als gevolg hiervan geven ze ongeëvenaarde prestaties, uitzonderlijke dekking en superieure duurzaamheid, wat betekent dat er minder middelen nodig zijn.

Ontvang HIER uw gratis geverfde kleurenkaart.

 
Vintro Kleuren
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Over ons

De ontwikkelingen (online) retail gaan razendsnel. We vinden onszelf keer op keer opnieuw uit. Alles voor de ultieme klantervaring! Met onze jarenlange ervaring op het gebied van decoratieve verwerkingsmaterialen zijn wij de juiste partij om zaken mee te doen.

Bedrijfsgegevens

LUCA Dezign
de Marne 34 K
8701 PT Bolsward
Telefoon: +31(0)515 820994
info@lucadezign.nl
www.lucadezign.nl

LUCA Dezign is onderdeel van BrightBucket BV

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.