nl en de
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
VINTRO PAINTS /

Vintro "No Seal" Chalkpaint

Gloednieuwe No Seal Chalk Paint van Vintro Paint zal een revolutie teweegbrengen in de upcycling en beschilderde meubelmarkt. 
Nooit meer wachten tot de verf droog is voordat u was of lak aanbrengt. 
We hebben een echte krijtverf geformuleerd die geen afdichting behoeft, maar toch een fluweelzachte matte afwerking behoudt.

Uw meubels zijn klaar voor gebruik na het schilderen en, nog beter, het kan binnenshuis of buitenshuis worden gebruikt. Zonder te primen of te sealen, kunt u uw extra tijd gebruiken om meer prachtige stukken te maken zonder concessies te doen aan de kwaliteit. 
Net als al onze verven, onze No Sealing Chalk Paint is rijk aan pigment voor diepte van kleur en superieure dekking, weinig geur en is natuurlijk veilig voor gebruik op kindermeubels en speelgoed. Het is een watergedragen, milieuvriendelijke verf met lage VOC's.

 


 


Bezig met laden...
Vintro No Seal Chalkpaint (1 liter)
We hebben een echte krijtverf geformuleerd die geen afdichting behoeft, maar toch een fluweelzachte matte afwerking behoudt.
36,95* incl. btw

Over ons

De ontwikkelingen (online) retail gaan razendsnel. We vinden onszelf keer op keer opnieuw uit. Alles voor de ultieme klantervaring! Met onze jarenlange ervaring op het gebied van decoratieve verwerkingsmaterialen zijn wij de juiste partij om zaken mee te doen.

Bedrijfsgegevens

LUCA Dezign
de Marne 34 K
8701 PT Bolsward
Telefoon: +31(0)515 820994
info@lucadezign.nl
www.lucadezign.nl

LUCA Dezign is onderdeel van BrightBucket BV

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.