nl en de
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
VINTRO PAINTS /

Vintro Concrete Paint


Concrete Effect Paint is onze innovatieve, watergedragen, speciale verf met lage VOC-waarde. Het is een systeem met één product dat interesse en stijl toevoegt aan elk interieur.

Gooi het rulebook weg en schilder het op jouw manier. 
Muurverf gaat niet alleen meer over kleur, maar ook over verschillende texturen. 
Concrete Effect Paint is eenvoudig te gebruiken en geeft uw interieur een mooie en persoonlijke touch. Het is de persoonlijke expressie die de focus heeft. Als u het moderne, ontpitte, getextureerde uiterlijk van industrieel beton wilt nabootsen, dat doet denken aan de loft-appartementen in New York, of aan een look die meer te maken heeft met de verfijning van subtiele schaduwen, geven we u de veelzijdigheid om het op uw manier te schilderen.


Geen grenzen.
Breng de verf aan met een kwast of roller, het effect dat u bereikt zal afhankelijk zijn van de applicatiemethode. 
We raden één tot twee lagen aan. Als u tevreden bent met het resultaat na de eerste toepassing, is laag nummer twee niet nodig, maar het toevoegen van extra lagen verbetert de schaduwwerking en textuur. Lange, vegende bewegingen geven een kalmer effect, korte, kruisende strepen geven een intensere en meer getextureerde look. 
Voor een dramatisch effect, met textuur en pitting, breng 2 lagen aan met een borstel of roller en gebruik vervolgens een stalen troffel met een hoek van 60-80% over het geverfde oppervlak, in brede veegbewegingen. 
Voor een gepolijste look, zand licht met een fijn schuurpapier. 
Gebruik Vintro Clear Wax om een ​​subtiele glans toe te voegen, maar de kleur zal dieper worden.
Er zijn geen grenzen aan de uitdrukking die je op de muur legt, het is je eigen creativiteit die beslist!


Stijlbewust
beschikbaar Beschikbaar in 3 speciaal geselecteerde hoofdkleuren die fabelachtig coördineren met onze bestaande Matt Emulsion- en Chalk Paint- assortimenten. De Concrete Effect Paint is een eenvoudige, milieuvriendelijke manier om een ​​tactiel brandpunt aan uw kamer toe te voegen of om een ​​accentmuur te creëren. 
Je kamer gaat in no-time van "oh" naar "wauw". Als u stijlbewust bent, on-trend en wilt dat uw huis of werkplek dit weerspiegelt, is alles wat u nodig heeft in een blik.


Vintro Betoneffectverf is EN71-3 gecertificeerd - ook bekend als 'speelgoedverfregelingsbrandkast'.  Dit betekent dat het volledig veilig is voor kinderkamers en meubels.

 
 
 

 


 


Bezig met laden...
Vintro Concrete effect paint
De verfijning van subtiele schaduwen of het drama van ruw, onafgewerkt beton.
66,95* incl. btw

Over ons

De ontwikkelingen (online) retail gaan razendsnel. We vinden onszelf keer op keer opnieuw uit. Alles voor de ultieme klantervaring! Met onze jarenlange ervaring op het gebied van decoratieve verwerkingsmaterialen zijn wij de juiste partij om zaken mee te doen.

Bedrijfsgegevens

LUCA Dezign
de Marne 34 K
8701 PT Bolsward
Telefoon: +31(0)515 820994
info@lucadezign.nl
www.lucadezign.nl

LUCA Dezign is onderdeel van BrightBucket BV

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.