nl en de
0
0
Winkelwagen
€ 0,00Eén abonnement, meerdere opties. Leer hoe je meubels kunt schilderen, en dit allemaal vanuit uw eigen vertrouwde omgeving! De Vintro abonnement box wordt geleverd met uitgebreide instructies en alle producten en verf die je nodig hebt om je maandelijkse project te voltooien. 

Al onze verven zijn beladen met een hoog pigmentgehalte voor een ongelooflijke kleurdiepte en een dikke en romige consistentie. Dit zorgt voor ongeëvenaarde prestaties, uitzonderlijke dekking en superieure duurzaamheid. We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten en pigmenten, met elke batch verf die we produceren getest om te garanderen dat deze voldoet aan onze hoge normen voor kleur, duurzaamheid en prestaties.

We hebben een uitgebreid assortiment zorgvuldig gekozen kleuren met subtiele ondertonen die het beste uit elk meubel of ruimte in de ruimte halen. Elke kleur is verfijnd door maandenlang kleurontwikkelingswerk met behulp van onze historische kleurenarchieven van meer dan 350.000 kleuren en is een mix van klassiek en eigentijds die geschikt is voor moderne en oudere woningen.

Al onze verven zijn op waterbasis, hebben een laag of minimaal VOS-gehalte en zijn vrijwel reukloos. Op water gebaseerde verven zijn veel vriendelijker voor u, uw huis en voor het milieu. 

Ze zijn getest om te voldoen aan de norm BS EN 71-3: 2013 (speelgoedveiligheidsvoorschriften) en zijn volledig veilig voor het schilderen van speelkamers, slaapkamers en meubels voor kinderen.


We bieden verschillende abonnementen aan. U kunt kiezen uit 1 maand, 3, 6 of 12 maanden. De prijs per box zal verhoudingsgewijs aantrekkelijker geprijst zijn. Iedere periode krijgt u een andere set fantastische kleuren opgestuurd zodat u naar hartelust kunt klussen aan tafel, stoel, kast of bijvoorbeeld uw bed. Op deze manier kunt u uw voorraad aan kleuren rustig aan opbouwen, ideaal denken wij. Onze standaard Vintro chalkpaint wordt geleverd in 125 ml en een liter. De Vintro "no seal in 200 ml of 1 liter verpakking.

Op dit moment hebben we meer dan 50 hippe trendy kleuren in de vorm van Vintro krijtverf en de "no seal" krijtverf. De verschillen kunt u bij de informatie lezen.


 


Bezig met laden...
Vintro Chalkpaint "Paint in a box" 3 kleuren van 125 ml incl. was
Laat u verassen door dit fantastische pakket voorzien van 3 kleuren en wax.
24,90* 27,90 incl. btw

Over ons

De ontwikkelingen (online) retail gaan razendsnel. We vinden onszelf keer op keer opnieuw uit. Alles voor de ultieme klantervaring! Met onze jarenlange ervaring op het gebied van decoratieve verwerkingsmaterialen zijn wij de juiste partij om zaken mee te doen.

Bedrijfsgegevens

LUCA Dezign
de Marne 34 K
8701 PT Bolsward
Telefoon: +31(0)515 820994
info@lucadezign.nl
www.lucadezign.nl

LUCA Dezign is onderdeel van BrightBucket BV

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.